pharmabox24

Over ons

Pharmaservice24

Pharmaservice24 is gespecialiseerd in het ontwikkelen van uitgifterobots d.m.v. co-creation. Dit houdt in dat wij samen met de apotheker de perfecte machine creëren naar de wens van de apotheker. Zo kunnen wij met onze Pharmabox24 de herhaalzorg uit handen nemen en het integrale bedrijfsproces optimaliseren, en dit allemaal terwijl u uw service en capaciteit uitbreidt.

Systeem

De Pharmabox24 bevat een zeer uitgebreid managementsoftwaresysteem dat in staat is te koppelen met alle AIS-Systemen en u een goed overzicht kan verschaffen van de verkopen en mogelijke trends en behoeftes binnen uw apotheek. Wat betreft de hardware bestaat de Pharmabox24 uit alleen hoogwaardige materialen die allemaal met de hand worden geassembleerd. Dit tezamen maakt de Pharmabox24 duurzaam en uniek binnen zijn klasse.     

Drie modellen

Wat betreft de line-up beschikken we bij Pharmaservice24 over 3 standaard modellen:

Pharmabox24 ‘Maxi’
Pharmabox24 ‘Midi’
Pharmabox24 ‘Mini’

Deze modellen zijn speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en verschillen standaard alleen in opslagruimte. Niets is standaard aan de Pharmabox24, zo beschikt iedere machine standard over multi-color led verlichting en een vandalisme proof LCD scherm bestand tegen alle weersomstandigheden. Verder onderscheidt de Pharmabox24 zichzelf door zijn hoge snelheid en duurzaamheid, ongeëvenaard binnen zijn klasse! 

Voor de aanschaf van een Pharmabox24 bestaat er de mogelijkheid tot zowel koop als lease.

Product ontwikkeling

Bij Pharmaservice24 zijn we extreem flexibel en blijven we innoveren, zo ook onze uitgifterobots. De Pharmabox24 is modulair opgebouwd wat inhoud dat onze machine bestaat uit verschillende units, hierbij moet u denken aan de controle unit en een opslag unit, waarbij de controle unit de hersenen van de machine zijn met o.a. de PC, Pin en SMS module. Daar doet de opslag unit wat hij moet doen namelijk (gekoeld) medicijnen bewaren tot de consument deze wenst op te halen.

Let’s work together

Op het gebied van productontwikkeling zijn wij in staat om voor iedere branche en behoefte een passende oplossing te vinden. Zo zijn we in staat om d.m.v. co creation samen met u de perfecte uitgifterobot voor uw branche of behoefte te creëren en dat op het hoogste niveau. Wij staan altijd klaar voor u om samen deze uitdagingen aan te gaan.